Trump naj bi se zagledal v Srbkinjo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Ana Ivanović je najlepša ženska, ki sem jo kdajkoli videl," naj bi izjavil Donald Trump.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Ana Ivanović Spletna stran Inserbia poroča, da naj bi se Donald Trump, ki je od leta 2005 poročen s Slovenko Melanijo Knavs, malce zagledal v 26-letno srbsko teniško igralko Ano Ivanović. "Na sestanku s srbskim premierjem Ivico Dačićem je Trump izjavil, da Srbijo pozna predvsem po teniških igralcih Ani Ivanović in Novaku Đokoviću. Rekel je, da ima Srbija najboljše teniške igralce, in poudaril, da je Ivanovićeva najlepša športnica na svetu. V nekem trenutku, ko je govoril o njej, je globoko zajel sapo, pogledal skozi okno in izjavil, da je najlepša ženska, ki jo je kdajkoli videl ... Enostavno najlepša," je povedal vir blizu Dačiću, ki se je s Trumpom pogovarjal o investicijah v Srbiji. Sestanek naj bi trajal eno uro, od tega sta menda 15 minut posvetila Ani in tenisu.

Trditve vira je premier po pisanju omenjene spletne strani pokomentiral z besedami: "Prosim vas, zakaj je to pomembno. Ljudje, bil sem na resnem sestanku o večmilijonskih investicijah v naši državi. Gospod Trump je omeni Ano, a le kot našo najboljšo tenisačico, ki je skupaj z Novakom naša najboljša reklama."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • dd
    17:00 5. December 2013.

    Trump se spravlja na vedno mlajše. Ker mlajše še premami z denarjem. Gospe njegovih let ga še povohale ne bi.

  • 11:31 5. December 2013.

    ODVISNO ČE JE KEŠPI.ČKA BO SIGURN NJEGOVA :))

  • 11:29 5. December 2013.

    Le katera danes hoče še kaj drugega kot denar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.