Trump: Nisem dal 10.000 dolarjev napitnine

Foto: Žurnal24 Donald Trump je zanikal, da bi dal natakarju 10.000 dolarjev napitnine.
Milijarder Donald Trump je zanikal govorice, da je dal natakarju za kosilo, vredno 82 dolarjev, 10.000 dolarjev napitnine.
Oglej si celoten članek

Trump je govorice zanikal brez dlake na jeziku: " Restavracija je to naredila samo zaradi publicitete. Saj to sploh ni moj podpis!"

Po trditvah internetne strani Derober.com je Trump v ponedeljek kosil s prijateljem v restavraciji Buffalo Club. Trump, ki je znan po izpadih v zvezi s svojim bogastvom, naj bi natakarja Billija pohvalil za ustrežljivost in mu dal 10.000 dolarjev napitnine.

Še preden mu je dal napitnino, naj bi ga Trump vprašal: "Kolikšna je bila najvišja napitnina, ki si jo kdaj koli dobil?"

Ko je Billy videl znesek napojnice, kar ni mogel priti k sebi od sreče. Kasneje je skušal Trumpa poklicati v njegovo pisarno in se mu zahvaliti, a mu ga ni uspelo dobiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.