Trump se je spogledoval z novinarko, Melania zapustila Washington

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ameriški predsednik Donald Trump je pred novinarji in med telefonskih pogovorom k sebi poklical irsko novinarko.
Oglej si celoten članek

Donald Trump je v torek pred več novinarji in med telefonskim pogovorom z irskim premierjem k sebi poklical svetlolaso novinarko Caitriono Perry. Trump se je z Leom Varadkarjem pogovarjal o izstopu Velike Britanije iz Evropske unije in o migrantih, ko je nenadoma prekinil pogovor. "Irski mediji naju spremljajo,“ je izjavil Trump in novinarko vprašal, od kod prihaja. "Pridite sem, pridite sem. Od kod ste? Pri nas so prečudoviti irski mediji,“ je bil direkten Trump in na koncu irskemu premierju še povedal: "Ima lep nasmeh, verjetno z vami ravno dobro.“

Perryjeva je dogodek označila za bizarnega.

Melanio Trump so le dan pozneje opazili v New Yorku. Je Washington zapustila, ker je bila jezna zaradi moževega spogledovanja z brhko svetlolasko?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:42 30. Junij 2017.

    Dandanes je lahko vsak vse, pa čeprav nima pojma, kaj dela.

  • 11:32 30. Junij 2017.

    če je pa to flirtranje te pa tudi...

  • 09:58 30. Junij 2017.

    C. R.: "Ima lep nasmeh, verjetno vami z ravno dobro.“ -> tega skrpucala pa niti jaz ne znam popraviti. Gugl …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.