Trumpova biografija: Bralci besni, ker so kupili napačno knjigo

Foto: Profimedia
Na lestvici najbolj prodajanih knjig se je nenadoma pojavila knjiga profesorja Randalla Hansena, ki jo je izdal leta 2008.
Oglej si celoten članek

Knjiga Fire and Fury: Inside the Trump White House, ki jo je napisal Michael Wolff in govori o ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu, je v javnosti dvignila veliko prahu. Trump je navedbe v knjigi seveda zanikal, kljub temu se prodaja za med. A ne le ta knjiga. Na lestvici najbolj prodajanih knjig zadnjih dni se je pojavila tudi knjiga kanadskega profesorja Randalla Hansena, ki nosi podoben naslov – Fire and Fury: The Allied bombing of Germany, 1942-1945. "Ni povezana s Trumpov. Goljufija,“ se je na Amazonu, kjer so Kanadčanovo knjigo razprodali, jezil eden od kupcev, ki si je zaželel sočnih škandalov iz Bele hiše, dobil pa je opis dogajanja med 2. svetovno vojno.

"Zadovoljen sem, da se o knjigi spet govori. Zaradi pozornosti, ki jo je knjiga dobila, so jo sedaj kupili tudi tisti, ki jih zanima moralni vidik vojne, a niso vedeli, da Fire and Fury sploh obstaja,“ je dobro prodajo pokomentiral Hansen, ki je reklame sicer vesel, a se s prodajo svoje knjige ne obremenjuje. "Pomembno je, da ljudje v teh časih, ko imamo za predsednika nestabilno in narcisoidno osebo, spoznajo, kaj je ogenj in bes in kako grozne so posledice vojne. To bi označil za pozitiven izid.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:00 11. Januar 2018.

    Levaki pač.

  • 10:35 11. Januar 2018.

    Trumpl bo svojo knjigo napisal v zaporu .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.