Trumpova hčerka na plaži vsa iz sebe

Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump
Tiffany Trump je svoj 27. rojstni dan preživela v Miamiju v družbi prijateljev.
Oglej si celoten članek

Druščino so paparaci ujeli na plaži, kjer pa Tiffany ni bila najboljše volje. Mladenka, ki se je predsedniku Trumpu rodila v zakonu z igralko Marlo Maples, je bila vidno razburjenja.

Tiffany je danes diplomirana pravnica, pred devetimi leti pa je resno razmišljala o karieri pevke. Posnela je singel Like a bird, ki je hitro izginil z radijskih valov. Leta 2015 je kot pripravnica delala pri reviji Vogue, eno leto pozneje pa se je preskusila kot manekenka, ki smo jo lahko videli celo na newyorškem tednu mode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.