Trumpova z odvečnimi kilogrami neprepoznavna

Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump Foto: Profimedia Tiffany Trump
Trenutno se mudi v Črni gori.
Oglej si celoten članek

25-letna Tiffany Trump, najmlajša hči ameriškega predsednika Donalda Trumpa, se trenutno s svojim fantom mudi na počitnicah v Črni gori, pred tem pa sta se zabavala v Beogradu. Po poročanju srbskega Blica golobčka spita v luksuznem hotelu Regent, v obmorskem mestecu Tivat. 

S fantom Michaelom Boulosom največ časa preživita v hotelski sobi in dragih restavracijah, kjer si rada privoščita razne solate in morske jedi. Srbski mediji so poročali, da naj bi se par poročil v Beogradu, a so načrti padli v vodo, ker so novinarji odkrili tajno lokacijo morebitnega obreda. 

Je pa Tiffany zadnje čase pod kritiko javnosti predvsem zaradi odvečnih kilogramov, ki jih je pridobila v zadnjem letu dni. Številni so mnenja, da bi ob vsem denarju, ki ji je na voljo, lahko več vložila v svoj videz, zlobni komentarji pa celo pravijo, da je videti slabše od svoje skoraj četrt stoletja starejše mačehe Melanie Trump. Kako je Tiffany videti danes, si poglejte v galeriji. 

Foto: FameFlynet Tiffany Trump

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:21 22. Julij 2019.

    Čevapi,pleskavice,odojki in ostale dobrote balkana hitro dvignejo težo.....

  • 13:58 17. Julij 2019.

    Kje pa piše, da bi vsaka ženska morala biti vsa koščena in shirana?! Čisto nič ji ne manjka.

  • 12:27 17. Julij 2019.

    Miss Piggy iz muppet showa

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.