Tudi Arnijev sin zapustil domačo hišo

Foto: Žurnal24 Družinska hiša je očitno postala preveč osamljen kraj. (Foto: Flynet)
Razkošna hiša Arnolda Schwarzeneggerja v kalifornijskem Brentwoodu ostaja prazna. Nazadnje je domačo hišo zapustil tudi Arniejev 17-letni sin Patrick.
Oglej si celoten članek

Patrick Schwarzenegger, sin Arnolda Schwarzeneggerja, je po tem, ko se je razvedelo za očetovega nezakonskega otroka z gospodinjo, sam živel v njihovem 23 milijonov dolarjev vrednem družinskem domu s sedmimi spalnicami v kalifornijskem Brentwoodu. Hiša pa je očitno postala za najstnika preveč osamljen kraj. Odločil se je namreč preseliti v manjše, najemniško stanovanje, bližje njegovi zasebni šoli. Patrick naj bi po novem imel tudi sostanovalce, vendar naj bi bil dijak v bistvu na svojem.

Njegova mama Maria Shriver naj bi bila trenutno nastanjena v hotelu Beverly Hills, Arnold pa v družinski počitniški hiši v Sun Valleyju v Idahu.

Ko so 17-letnika pred kratkim povprašali po očetu, je le odgovoril: "Rad ga imam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.