Tudi Bieber z 10 milijoni sledilcev

Foto: Žurnal24 Tudi na Twitterju zelo priljubljeni najstniški idol. (Foto: EPA)
Priljubljenemu najstniškemu idolu Justinu Bieberju na Twitterju sledi že 10 milijonov oboževalcev. S tem je postal prvi moški predstavnik, ki mu je uspelo preseči magično mejo.
Oglej si celoten članek

Najstniška pop senzacija Justin Bieber je dosegel magično mejo 10 milijonov sledilcev na Twitterju in s tem postal prvi moški predstavnik, ki mu je uspel ta podvig. Justin je ob tem zapisal: "Ljubim vas, ki mi vsakodnevno spreminjate življenje. Prihajam iz mesta s 30 tisoč ljudmi, torej ste vi 333-krat večji od mojega mesta. Noro! Nikoli ne reci nikoli."

Vendar ima 17-letni kanadski pevec še vedno 500 tisoč sledilcev manj kot kontroverzna Lady Gaga, ki je ta mejnik na Twitterju dosegla že pred tedni. Bieberju po številu sledilcev s približno osmimi milijoni oboževalcev sledita ameriški predsednik Barack Obama na tretjem ter Britney Spears na četrtem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.