Tudi debeluške jih lahko nosijo

Foto: Instagram Melissa Araujo Foto: Profimedia Michelle Hunziker Foto: Profimedia Dakota Fanning Foto: Profimedia Olivia Munn Foto: Profimedia Kelly Brook Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Rihanna
Rihanna, Selena Gomez, Miley Cyrus … Zvezdnice letos prisegajo na izjemno kratke majice. Stilisti pravijo, da te lahko oblečejo tudi dekleta z oblinami.
Oglej si celoten članek

Zvezdnice in modna dekleta letos kažejo trebuščke. V trendu so namreč tako imenovane majice "cropped top", katerih dolžina variira, vsekakor pa ne prekrivajo pas običajno krojenih hlač ali kril.

Če ste mislili, da so tovrstne majice primerne le za visoka in suhljata dekleta, se motite. "Te majčke je treba vsekakor prilagoditi postavi. Visoke in suhe ženske si lahko privoščijo, da oprijeto majčko – morda v stilu korzeta – kombinirajo s hlačami ali krilom z visokim pasom. Ta stil odsvetujem nižjim ženskam, saj jih bo optično pomanjšal. Dekleta z oblinami naj se odločijo za oprijeto varianto, ki bo poudarila obline. Paziti pa morajo, da ne bo prekratka. Čez to majico lahko oblečejo ohlapno jakno ali brezrokavnik, odvisno od priložnosti,“ svetuje modna oblikovalka in stilistka Jasmina Gregurič.

Takšne majice lahko nosite tudi v službo. Izberite ohlapnejši kroj, ki bo med sedenjem in stanjem prekrival golo kožo, in daljše krilo ali elegantne hlače z visokim pasom. Šef vas zagotovo ne bo poslal domov.

Najbolj pomembno pa je, da se v takšni majici počutite dobro. Tovrsten stil namreč ni vsakomur pisan na kožo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.