Tudi Douglasov sin je bolan

Foto: Žurnal24 Michael s sinom Dylanom. (Foto: Flynet/JLP)
Holivudski igralec Michael Douglas je razkril, da ima njegov sin Dylan posebne potrebe, zato ga bosta z ženo Catherine Zeta Jones vpisala v posebno šolo v New Yorku.
Oglej si celoten članek

"Najin otrok ima posebne potrebe, zato so nama zdravniki priporočili, da zanj poiščeva primerno šolo. Zato ga bova vpisala v posebno šolo v New Yorku," je medijem pojasnil Michael Douglas. Govoril je o svojem 10-letnem sinu Dylanu.

 

Kljub temu, da je igralec o tem spregovoril v nedavnem intervjuju za nek časopis, pa ni želel razkriti, o kakšnih "posebnih potrebah" govori. A očitno je stanje njegovega sina resno, saj se je samo zaradi njega cela družina iz Bermud preselila v New York.

 

To je že druga bolezen, ki je v tem letu udarila družino Douglas. Michaelu so namreč nedavno odkrili raka na grlu, ki je že napredoval v četrti stadij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.