Tudi Kate prisega na biblijo novopečenih mamic

Foto: Reuters Kate Middleton Foto: Reuters Kate Middleton Foto: Reuters Kate Middleton Foto: Reuters Kate Middleton
Žena princa Williama, vojvodinja Kate, je shujšala s pomočjo 15 let stare knjige.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Cambridgea Catherine se je pretekli teden udeležila športnega dogodka, na katerem je svetu pokazala, kako fit je.

Njen trebušček je bil namreč samo tri mesece po rojstvu malega Georgea spet raven in čvrst, zato so se britanski novinarji takoj vrgli v delo, da bi izbrskali, kaj je skrivnost vojvodinjine postave.

In odkrili so ...

Kate naj bi hujšala s pomočjo knjige Judy Di Fiore "Complete Guide to Postnatal Fitness", ki je bila izdana leta 1998 in velja za biblijo novopečenih mamic. Di Fiorijeva je kar 20 let raziskovala, kaj se po porodu dogaja z ženskim telesom. Priročnik tako vsebuje veliko razlag in vaj, ki mamicam pomagajo pri hujšanju in pridobivanju mišične mase. 

Kate se je namigov očitno držala kot pijanec plota ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.