Tudi Kim ima svoj parfum

Foto: Žurnal24 Če parfum diši prav tako lepo kot Kim izgleda, bo nedvomno velik uspeh. (Foto: F
Eva Longoria ga ima, Paris Hilton ga ima, celo Jennifer Aniston ga ima! Svoj parfum namreč. Čas je bil torej, da si svojega omisli še Kim Kardashian, ki ga že veselo promovira.
Oglej si celoten članek

V petek je v Camarillu v Kaliforniji blestela Kim Kardashian, ki je v eni izmed parfumeriji promovirala svoj vonj. "Zelo vznemirjena sem, da ga lahko promoviram prav tu, saj sem po svoje dišave vedno hodila sem,“ navdušenja ni skrivala zvezdnica.

"Vsakokrat, ko moji prijatelji zaduhajo mojo dišavo, mi vzklikajo 'To si ti!'. Diši kot cvetlic," je še izdala vonj svojega parfuma, ki ga je poimenovala kar po sebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.