Tudi mama Melanie Trump bi bila lahko manekenka

Foto: Splashnews
Foto: Splashnews
Melania Trump je lepoto podedovala po mami Amaliji, ki je tako kot hčerka prava lepotica.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je med moževo volilno kampanjo spregovorila za televizijo MSNBC, med drugim je povedala tudi nekaj besed o svoji mami Amaliji. "Posebna je. Lahko se pohvali z eleganco in stilom. Dolga leta se je ukvarjala z modno industrijo,“ je povedala bodoča prva dama ZDA.

Med intervjujem so pokazali tudi starejšo družinsko fotografijo Knavsovih, s katere je razvidno, da je Melania lepoto podedovala po mami. Presodite sami (na 1:25)!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:01 14. November 2016.

    Sevničani, ki izobešate ameriške zastave in se napihujete... vaša krajanka ni omenila, da zna govoriti slovensko.. vse druge je naštela... …

  • mp5
    09:27 14. November 2016.

    A ni šivanje industrija? Kaj pa modno šiviljstvo?

  • 08:58 14. November 2016.

    A ni bila njena mama šivilja? To torej že pomeni, da se "ukvarjaš z modno industrijo"???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.