Tudi Peaches je ušla

Foto: Žurnal24 Peaches je pokazala več, kot je hotela.
Peaches Geldof se je pridružila klubu zvezdnic, ki jim je na rdeči preprogi ušla bradavička.
Oglej si celoten članek

 

21-letna hči Boba Geldofa je poskrbela za nov mini škandal. Na podelitvi Young Hollywood Awards se je tako nesrečno obrnila, da ji je med poziranjem na plano skočila bradavička. Peaches se je v zadregi zasmejala in popravila obleko. Pravijo, da ji je bilo vidno nerodno.

Morda pa se je Peaches iz svojih napak res kaj naučila. Aprila je namreč doživela hud udarec. Ker so po spletu zaokrožile fotografije zabave, na katerih je bila zvezdnica popolnoma „zadeta“, jo je odpustilo podjetje Ultimo, katere obraz je bila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.