Tudi Shrek na Pločniku slavnih

Foto: Žurnal24 Svojo zvezdo ima zdaj tudi popularni Shrek. (Foto: Reuters)
Tudi priljubljeni grdobec Shrek je dobil svojo zvezdo na Pločniku slavnih.
Oglej si celoten članek

Tudi Shreku se je uspelo prebiti na hollywoodski Pločnik slavnih. Zeleni grdobec ima namreč svojo zvezdo na slavnem sprehajališču v osrčju Hollywooda. Podeljevalci zvezd so sporočili, da je Shrek dobil 2408. zvezdo na tem hollywoodskem bulvarju.

Plaketo je prevzel igralec Mike Myers, ki Shreku posoja glas, preoblečen v kostum zelenega grdobca. Ceremonije se je udeležilo precej znanih hollywoodskih obrazov. Shrek si zvezdo deli z mnogimi "kolegi" iz risank, kot so Miki Mišek, Racman Jaka, Sneguljčica in Simpsonovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.