Tudi srne se rade kopajo

Foto: Žurnal24 Kar nekaj kopalcev je srne srečalo med plavanjem v morju.
Ob povečanem prometu v začetku avgustovskih počitnic, so nekaj težav oziroma škode na pločevini voznikom na primorskih cestah povzročile srne. Kopalci jih srečujejo tudi v morju.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je včeraj srna na cesti presenetila nemško turistko. Žival ji je pot prekrižala na cesti Šmarje Dragonja. Popoldne je na cesti proti Ankaranu imela bližnje srečanje s srno 30-letna voznica iz Kopra. Dopoldan pa je voznik avtomobila srnjaka zbil na cesti pri Danah na sežanskem.

V vseh primerih, ko so srne cesto prečkale na napačnem kraju, je na srečo nastala le manjša škoda na vozilih, poročajo policisti, o tem, kje in kako so končale živali pa nič.

Sicer pa srne na Obali niso nobena posebnost, kar nekaj kopalcev jih je že srečalo celo med plavanjem v morju pri hrvaški Kanegri (pred Savudrijo), srne naj bi pogosto plavale v smeri od Sečoveljskih solin oziroma Dragonje, kamor hodijo pit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.