Tudi ta naša lepotica in znani menedžer ločena že dve leti, a nihče ni vedel

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Ujeta z novim …
Oglej si celoten članek

Podjetnica in športnica Karin Šimonka, ki je tudi bivše dolgoletno dekle Alena Kobilice, s katerim imata še danes uspešno sladoledno podjetje Indy & Pippa, je že dve leti ločena od moža, znanega menedžerja Tiborja Šimonke

"Ločena sva že dve leti, le da tega nisva delila z novinarji. Še vedno pa imava dober odnos, skupaj vzgajava otroke in nisva na bojni nogi," je za zurnal24.si povedala Karin, ki s sinom in hčerko še naprej živi v družinski hiši v ljubljanskih Murglah, kjer pa niso sami.

Ni več skrivnost, da je Karin po ločitvi našla novo ljubezensko srečo v nekdanjem teniškem igralcu Denisu Topčiču. Ker je obema šport zelo blizu, ju je moč večkrat opaziti med tekom po Poti spominov in tovarištva. Denis ima iz prejšnje zveze že odraslega sina.  

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:51 18. Marec 2022.

    Ene so mahnjene na denar in ni važno kako grd je desc, samo da ima debel tošl.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.