Tudi ta znana Slovenka ljubi mlajšega!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Kakšen vroč parček …
Oglej si celoten članek

Se še spomnite lepe voditeljice Tajde Lekše? Nekoč je bila priljubljen obraz TV Slovenija, med drugim je vodila tudi Emo in Slovensko popevko, gledalci pa jo še danes sprašujejo, ali so bo vrnila na televizijo. Tajda pravi, da to željo sicer ima, medtem pa se posveča vodenju prireditev. 

Da pri 53-tih še vedno žari pa je zaslužen tudi njen devet let mlajši partner Stojan. Golobčka sta na zabavo revije Suzy prišla v ujemajoči rockerski opravi, saj je bila teme zabava nostalgija. Stojan pa nam je razkril, da sta se spoznala na zabavi skupne prijateljice, na kateri je Tajda uro in pol pripovedovala simpatične vice o zajčkih. Takrat iskrica sicer še ni preskočila, je pa zato takoj ob drugem srečanju. 

Foto: Žurnal24 Tajda Lekše

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:45 3. Junij 2019.

    pozor, ženska v meni !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.