Tudi ta znana Slovenka se je vrgla v erotični posel

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oboževalci verjetno presrečni.
Oglej si celoten članek

Pia Gavrič, ki se je potegovala za srce kar dveh sanjskih moških, tako Gregorja Čeglaja kot Blaža Kričeja Režka, je razkrila, da se podaja v nov posel. Tako kot že nekatere znane Slovenke, si je še ona odprla profil na strani Only fans, ki ponuja tudi erotične vsebine.

Pia s svojimi oblinami že sedaj rada podraži na Instagramu, tako verjamemo, da bo njen Only fans profil zelo mikaven. Poleg Pie na tej platformi s svojim stasom dražijo še Ana Pusovnik, Lara Goršek Kos, Denise Dame, Kataya in nekatere druge znane Slovenke. Pop TV je nedavno poročal, da se za to obliko zaslužka odloča tudi nekaj slovenskih študentk, ki na ta račun mesečno v žep pospravijo okoli 500 evrov. Naša znana imena verjetno več, Pusovnikova je nekoč razkrila, da tudi nekaj tisočakov mesečno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:25 30. December 2022.

    KAJ smo fini fukal bi pa vsi če bi bilo zadtonj

  • 11:31 29. December 2022.

    Ženska potrebuje reklamo, ker ji posel ne laufa. Pokliče novinarja/ko in voila članek, reklama, kliki, € v žepu. Tako enostavno …

  • 07:21 29. December 2022.

    Znana slovenka???? Prvič slišim za to kuro.... Pa še tole: Ko bi res bila lepa. Jaz je nebi niti s …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.