Tudi to je naš fotograf ujel na Emi

Foto: Anže Petkovšek Nika Zorjan Foto: Anže Petkovšek Nika Zorjan Foto: Anže Petkovšek Nika Zorjan Foto: Anže Petkovšek Nika Zorjan Foto: Mediaspeed nika zorjan Foto: Mediaspeed nika zorjan Foto: Mediaspeed nika zorjan Foto: Mediaspeed nika zorjan Foto: Mediaspeed nika zorjan Foto: Anže Petkovšek Nika Zorjan
Tega nastopa ne bomo tako hitro pozabili ...
Oglej si celoten članek

Nika Zorjan se je na Emi predstavila s pesmijo Uspavanka, ki jo je zapela v seksi pižami. Na žalost skakanje in zvijanje v postelji nista bili dovolj za uvrstitev v finale, Niki kljub temu čestitamo, saj je poskrbela za najbolj udaren in drugačen nastop na predizboru. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:48 19. Februar 2018.

    Mislim halo ... najboljs, da je prisla z bano pa skakalo not pa ven ... bedno do konca.

  • 19:32 19. Februar 2018.

    Seksi ? Plenice !

  • 11:46 19. Februar 2018.

    To je samo zapravljanje našega denarja,nič pametnega...po moje gre za to,da ti kvazi pevci in pevke postanejo znani Slovenci,pa to..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.