Tudi v komi pri njej vizažistke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Joan Rivers. Tudi v bolnišnici so zanjo skrbele vizažistke in frizerji.
Oglej si celoten članek

Joan Rivers je mirno umrla v krogu družine in prijateljev. Njena hčerka Melissa jo je, ko je bilo mogoče, prestavila v zasebno sobo, kjer so poskrbeli, da ji je bilo karseda udobno. Kot se je sedaj razvedelo, je bila soba polna rož, pentelj in drugega dekorja, ki ga je oblikoval Preston Bailey, organizator zvezdniški zabav. Joan je bila pokrita z odejo iz kunjega krzna, v njeni sobi pa se je vrtela glasba iz Oklahome.

Čeprav komedijantka ni bila prisebna, je bila ves čas videti brezhibno. Zanjo so skrbele vizažistke, frizerji in celo manikerka, ki je njene nohte na roki pobarvala vijolično in belo, na nogah pa zeleno.
Pri njej sta bila velikokrat tudi njena zvesta spremljevalca, njena dva kužka.

Joan bodo pokopali v nedeljo v New Yorku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:46 5. September 2014.

    Bolano!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.