Tudi vi kruh režete napačno?

Foto: Profimedia rezanje kruha
Zagotovo niste pričakovali, da bi kruh lahko rezali tudi napačno.
Oglej si celoten članek

Določene stvari v življenju delamo, ne da bi ob tem sploh pomislili, če to delamo prav ali ne. Tako je tudi pri rezanju kruha. Kdo bi si mislil, da bi lahko kruh rezali napačno. Takšnega mnenja je namreč novinarka, blogarka in amaterska kuharica Sarah Japei.

Magazin To se zgodi, če nehate jesti kruh

S svojimi sledilci je delila, kako rezati kruh, ne da bi se potlačil ali drobil. "Čeprav se zdi 'nenaravno', verjamem, da je obračanje kruha na njegov 'bok' boljša rešitev kot klasično rezanje kruha. Rezultat pa je takoj opazen," je zapisala.

Kruh morate obrniti torej tako, da je njegova spodnja stran obrnjena proti vam, njegov 'bok' pa sloni na desko. Ne režite kruha tako, kot ga vzamete ven iz pečice, torej, da je spodnja stran na deski. Tako, kot je prikazano na fotografiji zgoraj, je narobe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:14 10. December 2017.

    ker nam je tako dolgčas, pa zunaj je še mraz povrhu, gremo na net pa si preberemo članek kako se …

  • 20:19 9. December 2017.

    Ga že celo življenje režem tako, ker ga je lažje...

  • 19:21 9. December 2017.

    Pametovanje nekoga,ki ima preveč časa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.