Tukaj bo sedaj živel Brad Pitt

Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt Foto: Profimedia brad pitt
Za vilo je odštel 5,5 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Igralec Brad Pitt si je privoščil to čudovito vilo v kraju Los Feliz. Nepremičnina je bila zgrajena leta 1960, zanjo je odštel 5,5 milijona dolarjev. Hiša, ki stoji na 1000 kvadratnih metrov velikem zemljišču in je velika skoraj 200 kvadratnih metrov, se lahko pohvali s tremi spalnicami in dvema kopalicama ter velikim bazenom. 

Njena prejšnja lastnica je znana ameriška človekoljubka Aileen Getty, ustanoviteljica neprofitne organizacije Gettlove, ki gradi domove za brezdomce. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:14 12. April 2023.

    Taka bolj montažna gradnja izgleda. Nič kaj drago. Meni zgleda bolj slabo - seveda ne glede na moje razmere:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.