Tukaj sta brez otrok uživala Klemen Slakonja in Mojca Fatur

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Naš voditelj in igralec je popolnoma navdušen.
Oglej si celoten članek

Voditelj Klemen Slakonja in igralca Mojca Fatur veljata za enega najbolj znanih umetniških parov pri nas in vsi bi radi pokukali v njuno zasebnost, ki pa jo skrbno varujeta.

Tokrat pa je Klemen naredil redko izjemo in razkril, kje sta z Mojco preživela romantičen oddih v dvoje, brez sinov Leva in Ruja.
"Z Mojco Fatur sva dolgo cincala, kje naj preživiva tistih par poletnih dni brez otrok, in se na koncu odločila za @triglavbohinj. Razgled za milijon €, izjemna prijaznost čisto vseh zaposlenih in fantastična hrana! Vse to naju je popolnoma prevzelo. V @restaurant_triglav_bohinj (@damirsalkic) prisluhnejo vsaki želji in se potrudijo, da ti postrežejo s pravo mojstrovino, okusno in privlačno za oko. Pika na i romantičnega oddiha pa je zagotovo kosilo sredi Bohinjskega jezera.“

Klemen je na koncu še poudaril, da ne gre za plačano objavo. "Podpiramo odlično,“ je še dodal. 

Ne zamudi 2. dela šova Joonglaa star!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.