Tuna z vinsko omako

Foto: Blanka Kefer
Foto: Blanka Kefer
Tunin zrezek specite na žaru ali v ponvi in ga postrezite z vinsko omako. Dober tek!
Oglej si celoten članek

Za vinsko omako, ki se odlično poda k tuninemu zrezku, potrebujte:

  • 50 g listov rukole
  • 125 ml ribjega soka ali čiste juhe
  • 125 ml belega vina (suhega)
  • 125 ml sladke smetane
  • 1 jedilna žlica masla (hladnega)
  • 1 vejica timijana
  • sol

Sestavine za popoln obrok in postopek priprave preberite tukaj:

Recept preberite na Jazkuham.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.