Turneja kratkih neodvisnih filmov

Foto: Žurnal24 Filmarji pravijo, da so si avtorji med seboj precej različni, prav tako pa tudi
Kratko in jedrnato. V Kiberpipi se bodo odrolali štirje filmi, ki se prebijajo do prepoznavnosti in slave ter žanjejo hvalo in nagrade.
Oglej si celoten članek

V Kiberpipi v kinu Film'šteka se je ustavila malce drugačna turneja. Gre za Turnejo kratkih neodvisnih filmov, katerih avtorji so novi in drzni filmski umi. Nadobudni filmarji pravijo, da je projekt plod povezave mladih neodvisnih filmskih ustvarjalcev in želje po predstavitvi njihovih filmov širši javnosti.

Tako se bodo od 20. ure dalje zvrstili satirična drama Prvi dan v službi (Urška Djukić), komedija Bititsch (Peter Bizjak), dokumentarec Zadeta od lajfa (Maja Senekovič) in komični triler Neskončni vozel (Mitja Mlakar, Mojca Pernat, Robert Ribič, Miha Šubic, Simon Komar).

Vstop je prost, le sedež morate najti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.