Tvitala rasistične opazke

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Gwyneth Paltrow je svoje Twitter sledilce razjezila z rasistično opazko.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter Gwyneth Paltrow Kontroverzna izjava, ki jo je Gwyneth Paltrow konec tedna zapisala na svojem Twitter profilu, je razburila veliko ljudi. Igralka je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri v Parizu skače po odru z raperjema Jay-Z-jem in Kanyejem Westom, pod njo pa zapisala Niggas in Paris for real (Črnci v Parizu, zares).

Ni trajalo dolgo, da se je nanjo usul plaz obtožb, igralka pa je v svojo obrambo povedala: "Umirite se! To je le naslov pesmi." Na pomoč ji je priskočil tudi producent The Dream, ki je zapisal, da je za spotakljivo sporočilo kriv prav on: "Oprostite za zmedo, jaz sem natipkal sporočilo iz Gwynethinega telefona, moja napaka. Prosim, oprostite mi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.