Tviteraši so se spravili na Adelinega sina

Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Kmalu po rojstvu sina se je na britansko pevko Adele usulo na kupe žaljivih komentarjev.
Oglej si celoten članek

Čeprav priljubljena britanska pevka Adele vesti o rojstvu sina sama še ni potrdila, so mediji poročali, da se je v petek s fantom Simonom Koneckijem razveselila sina. A našli so se zlobneži, ki so na Twitterju objavljali neprimerne in žaljive komentarje o njenem prvorojencu. Med drugim je najbolj razburil komentar uporabnice, podpisane z Vanessa Bieber. "O, Adele je rodila otroka. Ali je debel ali hendikepiran? Dajte ga že ubiti."

Medtem je neki drugi uporabnik napisal, da bo šel v Veliko Britanijo ter ubil pevko in njenega sina. Nekateri so se razpisali o tem, da bo imela pevka več materiala za pisanje pesmi, če se bo borila s poporodno depresijo ali če bi ji otrok umrl. "Nisem opazil, da je Adele noseča, saj je tako ali tako ogromna," je samo še eden od komentarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:08 22. Oktober 2012.

    In potem se naši politiki in njihovi otroci pritožujejo zaradi žaljivih komentarjev!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.