Twitter o Emi: Zdaj razumem, zakaj je Slovenija po samomorih na 13. mestu

Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Ema je spet združila Slovence – v jamranju in pritoževanju ...
Oglej si celoten članek

Tako kot vsako leto se je tudi letos Twitter sfera razpisala o Emi in tudi letos smo bili Slovenci do svojega izbora veliko bolj kritični kot tujci. Ti so se predvsem zbali za našega voditelja. Klemen Slakonja je namreč šov nekaj časa vodil z obližem.

Magazin Znano je, kdo nas bo zastopal na Evroviziji

Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ. Je pa Klemen od tviterašev dobil ogromno pohval. Njegov venček vseh slovenskih evrovizijskih pesmi je bil res fantastičen. Manjše pa je bilo navdušenje nad izborom superfinalistk in tudi zmagovalno pesmijo Voda ter Aninim zahvalnim govorom. Da je omenila Jezusa, je tviteraše navdihnilo k pikrim komentarjem ...

TVS prekinil prenos Klemen Slakonja Emo vodil z obližem na glavi

Kar nekaj tviterašev pa se je ob Wolfovem nastopu spomnilo tudi na škandal Catch the Cash, verižne denarne igre, v kateri je veliko ljudi ostalo brez denarja. 

Magazin EMA: Lasanje, pesti, kletvice ... le kaj se bo zgodilo danes?!

"Jezus Kristus, mislil sem, da gre za slab slovenski humor, a voditelj si je zares poškodoval glavo. Žal mi je zanj."

"Zdaj razumem, zakaj je Slovenija po samomorih na 13. mestu na svetu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:58 24. Februar 2020.

    Glede na videno in slišano,je v Sloveniji nastopil čas,ko bo treba pod slovenske tekste postaviti podnapise(Jezero,EMA).

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.