Tyra Banks je spet samska

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Bivša manekenka in voditeljica šova Ameriški top model Tyra Banks je končala triletno razmerje z bančnikom Johnom Utendahlom.
Oglej si celoten članek

Tyra Banks se je nedavno razšla s fantom Johnom Utendahlom, s katerim je bila v zvezi tri leta. Da bi čim prej prebolela konec razmerja, se je odpravila na Bali, na "duhovno zdravljenje". "Tyra je z najboljšo prijateljico odpotovala na Bali, kjer se hoče povsem umakniti od težav in preostalega sveta," je za časnik New York Post razkril vir.

Novica o njunem razhodu je presenetila mnoge, saj je 38-letna Tyra še pred nekaj meseci dejala, da si želi z dvanajst let starejšim Johnom ustvariti družino. Zdaj, le nekaj tednov po koncu razmerja, pa so Johna že opazili z drugo žensko, neko rusko manekenko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.