Tyra Banks le povedala resnico

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Presenetljivo priznanje manekenke Tyre Banks.
Oglej si celoten članek

Tyra Banks velja za eno najbolj znanih manekenk na svetu. V časih, ko je še kraljevala na modnih brveh, so jo blagovne znamke in mediji poskušali predstaviti kot boginjo z brezhibnim telesom, a to je daleč od resnice, je sedaj priznala 44-letnica.

Tudi ona je le navadna smrtnica, ki se spopada s težavami, ki pestijo skorajda vse ženske. "Ko sem še delala za  Victoria's Secret, sem si ves čas prekrivala zadnjico, ker imam celulit. Ljudje so mislili: 'Oh, angel je, zato ima dolgo vlečko.' Ne, skrivala sem celulit,“ je priznala lepotica in s tem priznanjem marsikoga presenetila. Tyra je sicer javno že večkrat povedala, da je za njeno preobrazbo v lepotico, ki jo svet pozna in občuduje, odgovorna "cela vas“ lepotnih strokovnjakov. Priznala je tudi, da se je za lepoto ulegla pod nož. "Jasno je, da so mi popravili nos,“ je povedala zvezdnica, ki ji je sedaj, ko je starejša, bolj kot lepota pomembno to, da se javnost zaveda, da so tudi zvezde povsem normalne osebe in da nihče ni popoln.

V časih, ko si ženske za lepotne ideale izbirajo manekenke in modele in se primerjajo z njihovimi fotografijami v revijah, ki gredo pred objavo vedno v obdelavo k mojstru za fotošop, so njene besede res zlata vredne.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.