Tyra Banks neprepoznavna: Le še bleda senca nekdanje zapeljivke!

Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks Foto: Profimedia Tyra Banks
Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Nekdanjo vrhunsko manekenko in TV voditeljico Tyro Banks (46), ki danes vodi ameriško različico šova Zvezde plešejo, so paparaci ujeli med sproščenim sprehodom po Santa Monici. A lepotica je bila v trenirki in z nekaj kilogrami viška skoraj neprepoznavna in daleč od glamurja, ki ga razkazuje na svojih družbenih omrežjih. 

Je voditeljica le še bleda senca nekdaj ene izmed najbolj seksi manekenk na planetu? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:38 28. November 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • 18:21 28. November 2020.

    Tyra se zaveda svojih let, pri nas pa imamo Mišiko, ki misli da ima še vedno 29 let.

  • 17:46 28. November 2020.

    Kaj ko bi vsi sebe pogledal v ogledalo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.