Tyra, ogabno!

Foto: Žurnal24 Publika je bila šokirana. (Foto: YouTube)
Tyra Banks je pred svojo publiko izvedla skrajno neprepričljivo in ogabno predstavo.
Oglej si celoten članek

Tyra se v svojem šovu rada pošali s publiko, toda tokrat je šla čez mejo dobrega okusa. Tyra je namreč gledalcem razložila, da jo je ugriznil pes, publiko pa je s skrajno ogabnim obnašanjem hotela prepričati, da ima steklino.

Šokirani so bili tudi gledalci pred malimi zasloni, ko se je začela Tyra peniti okrog ust in izpuščati čudne zvoke, njena igra pa je bila precej neprepričljiva, saj ji nihče iz publike ni priskočil na pomoč. Tyra je v nekem trenutku celo pokleknila in skušala ugrizniti žensko iz publike. Rečemo lahko le: "Tyra, ogabno!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.