U2 največji zaslužkarji!

Foto: Žurnal24 Turneja 360° se je začela konec junija 2009, skupina pa je nastopila v več kot 3
Irski rokerji bodo s svojo turnejo 360° kmalu premagali skupino The Rolling Stones.
Oglej si celoten članek

Trenutno je na prvem mestu še vedno skupina The Rolling Stones, ki je med letoma 2005 in 2007 s turnejo, na kateri so predstavljali album A Bigger Bang, zaslužila več kot 558 milijonov ameriških dolarjev (385 milijonov evrov).

Turneja irskih rokerjev U2 360° bo to število presegla že ta konec tedna, ko bodo nastopili v São Paulu v Braziliji. S tem bo njihova turneja najbolj uspešna v zgodovini.
 
Do konca julija, ko bodo nastopili še na več koncertih po Kanadi, bodo po poročanju Billboard.com skupaj prislužili skoraj 700 milijonov ameriških dolarjev (483 milijonov evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.