Uau, kakšen skriti talent Katarine Benček, to morate slišati!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Lepotica ima talent, ki ga je doslej skrivala …
Oglej si celoten članek

Katarina Benček, podjetnica in pisateljica, ki se v zadnjem času posveča predvsem spletnem marketingu, je na Instagramu pokazala, da je nadarjena tudi za glasbo. V prelepem ambientu hotela Bled Rose je sedla za bel klavir in zaigrala kot prava profesionalka. Marsikdo namreč ne ve, da je Katarina naredila nižjo glasbeno šolo in se klavir učila igrati kar osem let. 

"Zadnje čase ne igram pogosto, saj je pianino, ki sem ga imela v svojem stanovanju, sedaj pri sestri. Note pa znam še vedno brati. Tudi, če dolgo časa ne igraš, ti to znanje ostane, tako da imam željo, da bi nekoč imela čisto svoj beli klavir," je zaupala Benčkova, ki je romantično skladbo zaigrala svojemu partnerju Marku Povloviću, s katerim sta pred kratkim proslavila prvo obletnico ljubezni. Prav Marko pa je razlog, da se je Katarina z Balija preselila nazaj v Slovenijo. 

Marko in Katarina pa imata tudi veliko skupno strast in to so potovanja. Letošnje poletje sta se odpravila raziskovati Hrvaško in Slovenijo, zabavne in slikovite dogodivščine pa lahko spremljate na njunih Instagram profilih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.