Uau, poglejte to idilično počitniško rezidenco Tima Koresa!

Kupil si je lastno zimsko pravljico.
Oglej si celoten članek

Glasbenik in voditelj Tim Kores je bil nedavno gost spletne oddaje Potep z Leo, v kateri voditeljica Lea Mederal Gams svoje goste intervjuja med pohodi v hribe. Tokrat pa je bila oddaja malce drugačna, saj jo je v svojo pohorsko rezidenco povabil Kori in jo zapeljal z motornimi sanmi, nato pa sta se vrgla še v jacuzzi, ki ga ima Tim na svoji terasi.

Glasbenik je voditeljici zaupal, da je na Pohorje hodil že kot otrok, ko sta se straša ločila, pa je te izlete tako pogrešal, da si je na Pohorju zaželel svojega kotička, kamor se bo lahko vračal. Tako je našel to idilično hišico, kjer kuha žganje, vozi motorne sani in se namaka v jacuzziju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.