Uau, tako Tibor razvaja svojo nosečko!

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Resničnostni zvezdnik in komentator Tibor Baiee je sanjski bodoči očka, vsaj tako pravi njegova Ana.
Oglej si celoten članek

Golobčka, ki naraščaj pričakujeta čez dva meseca sta se te dni odpravila na še zadnji dopust v dvoje, in sicer na otok Pag. Pred dopustom pa sta opravila zadnji večji nakup pred prihodom dojenčka. Izbrala sta voziček, ki je Ano tako osrečil, da ga je vozila kar po stanovanju, Tibor pa je njeno veselje objavil na Facebooku in zapisal: "Happy wife, happy life (srečna žena, srečno življenje op. a.)."

"Ne zganjava panike, vendar se počasi že pripravljava. Nekaj stvari sva dobila, nekaj kupila, nekaj malenkosti pa še manjka, a imava še dva meseca časa. Tibor sodeluje, vendar izbiro prepusti meni in me tako poskuša osrečiti.  Je super bodoči očka, kot nosečki mi pogosto kuha in pospravlja," nam je zaupala Ana, ki je očitno prava srečnica.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.