Uau, takšna mačka je bila Ksenija Benedetti pri 25-ih!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol ter nekdanja vodja protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti je na Facebooku objavila prekrasno trideset let staro črno belo fotografijo, na kateri so jo ovekovečili za 25. rojstni dan. "Na moji fešti za 25. Palačinke, njoki in nutella še niso bili opazni," je hudomušno pripisala in dokazala, da je imela že takrat zelo izbran okus za oblačila.

Ksenija pa je tudi pri 55-ih še vedno markantna, k temu verjetno pripomore tudi ljubezen, saj je od leta 2016 srečno poročena z igralcem Borisom Cavazza. In tudi številni komentarji na Facebooku so ji pod fotografijo polaskali, da je naravnost čudovita še dan danes. 


 
 
xxx

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 08:07 29. September 2020.

    glava svi ret nari.

  • ode
    08:07 27. September 2020.

    DA. Neštetokrat povožena, pohojena, poležana mačka, ki se je zatekla k gospodarju, ki je ravno ostal brez svoje mačke.

  • 15:31 26. September 2020.

    Lepo, da je omrežila 100 letnega putaniera in da sta srečna. Čestitke za dober želodec. Če se zaljubi v nekoga, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.