Uau, takšnega moškega je ujela Hajdi Korošec!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Da ne bo zamikal še katere, ko ga tako hvali …
Oglej si celoten članek

Naši nekdanji otroški zvezdnici, danes uspešni podjetnici, Hajdi Korošec, je padla sekira v med, ko je spoznala svojega soproga Urbana Jazbinška. Čakala ga je kar 35 let, a očitno se je več kot splačalo, saj Hajdi o 10 let mlajšemu soprogu govori s samimi presežki. 

"Vsako leto se ponavljam in tudi letos se bom. Si najboljši mož, super očka in uspešen poslovnež. Občudujem tvojo umirjenost, premišljenost in inteligenco. Lastnosti, ki so me poleg tvojega smisla za humor popolnoma zasvojile. Najlepše pa je tvoje srce, ki vedno išče poštenost in kompromis. In da, danes praznujem tudi jaz, saj je to tudi moj srečen dan, ker si se rodil ti - ljubezen moja. Rada te mam, do lune in nazaj," je Hajdi o možu zapisala na Instagramu in objavilo skupno fotografijo.

Par ima dva sinova, skupna pa jima je tudi strast do potovanj, ki družinice kljub korona virusu ni ustavila. Trenutno se mudijo na Kanarskih otokih, pred kratkim pa so si privoščili tudi križarjenje po Sredozemlju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.