Uau, to so vroče spretnosti ene naših najlepših igralk!

Foto: Instagram Vesna Ponorac Foto: Instagram Vesna Ponorac Foto: Instagram Vesna Ponorac Foto: Instagram Vesna Ponorac Foto: Instagram Vesna Ponorac
Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.
Oglej si celoten članek

Mlada igralka in voditeljica Vesna Ponorac, ki smo jo lahko spremljali v seriji Gorske sanje, trenutno pa v popularni Voyo seriji Gospod profesor, je dekle mnogih talentov. Še bolj kot talenti pa jo odlikuje predanost. Tako se je za eno izmed prihajajočih vlog lotila tudi treningov plesa ob drogu.

In čeprav gre le za pripravo na vlogo, je Vesna v koži vroče plesalke videti povsem suverena. Na Instagramu je pokazala drzno koreografijo, ki sta jo izvedli skupaj z njeno plesno učiteljico. Pokukajte v galerijo. Kapo dol!

Foto: Anže Petkovšek Vesna Ponorac

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.