Uauu, tako lepo dekle ima Žan iz Gostilne

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Srce našega resničnostnega zvezdnika je omrežila eksotična lepotica …
Oglej si celoten članek

Žan Tominšek je bil eden izmed najbolj priljubljenih tekmovalcev četrte sezone šova Gostilna išče šefa in mlademu chefu oboževalk zagotovo ni manjkalo. Žan svoje zasebno življenje sicer skrbno varuje, a sedaj ni več skrivnost, da je njegovo srce oddano. Že dobri dve leti je namreč nerazdružljiv z lepo 27-letno ljubljansko gostinko Jasmino, s katero sta se spoznala ravno na delavnem mestu.

Danes Žan in Jasmina sicer nista več sodelavca, a ju še vedno druži ljubezen drug do drugega in do dobre hrane, seveda, saj sta oba že prekaljena kulinarična virtuoza.

Foto: Facebook Žan Tominšek

Novo na kanalu Joonglaa!

 

 
Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.