Ubežnika sta se pred policijo pretvarjala, da sta mrtva

Foto: Landespolizeiinspektion Erfurt
Foto: Landespolizeiinspektion Erfurt
Ta zgodba iz Nemčije spada v kategorijo 'saj ni res, pa je'.
Oglej si celoten članek

"Pretvarjanje, da si mrtev, te ne bo rešilo kazni," je erfurtska policija zapisala v sporočilu za javnost, ki se sedaj muza dvema moškima, ki sta prišla na nadvse bizarno idejo.

V nedeljo ju je policija poskušala ustaviti, a se je dvojica odločila, da je pametnejše stopiti na plin. Kratek čas pozneje je policija vozilo našla. Od znotraj je bilo zaklenjeno, moška pa sta ležala na zadnjih sedežih in se pretvarjala, da sta mrtva. Avto sta odklenila šele po tem, ko jima je policija večkrat zagrozila, da bo uporabila silo.

42-letna "igralca", ki sta bila stara znanca policije, sta seveda zanikala, da sta sedela za volanom, ko so ju hoteli policisti ustaviti. Preiskava je pokazala, da sta bila tistega dne oba pod vplivom drog, poleg tega nihče ni imel vozniškega dovoljenja. V prtljažniku so policisti našli tudi ukraden električni skuter. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:38 24. Januar 2023.

    "ki se sedaj muza dvema moškima" WTF?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.