"Ubijate glasbeno industrijo"

Foto: Žurnal24 Usher je pokazal svojo kritično plat.
R&B zvezda Usher meni, da šovi, ki iščejo talente, uničujejo glasbeno industrijo.
Oglej si celoten članek

To je izjavil le nekaj tednov po nastopu v oddaji American Idol, na kateri je sodeloval kot mentor. Kot pravi, te oddaje iz nadarjenih pevcev ustvarijo zvezdnike, ki jih nato zavržejo.

"Resnični smisel glasbe se je izgubil, saj te oddaje dajejo vtis, da je lahko vsak glasbenik in da lahko vsak zaslovi čez noč. Televizija je laž. Ne moreš zasloveti čez noč. Vzrok, da pravi glasbeniki v tem času ne morejo preživeti, leži v slabem menedžmentu. Morda ne razumejo, kaj pomeni biti zabavljač. Glasbena industrija počasi izumira. Založbe masovno proizvajajo tovrstne ljudi, tovrstno uničeno umetnost,“ je izjavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.