Ubilo ga je sedenje pred računalnikom

Foto: Žurnal24 Sedenje za računalnikom se lahko konča zelo tragično.
Za nekega Kitajca je bilo usodno tridnevno maratonsko sedenje pred računalnikom, zato kitajska oblast že načrtuje preventivne ukrepe proti odvisnosti od svetovnega spleta.
Oglej si celoten članek

Za nekega Kitajca na jugu države je bilo usodno tridnevno maratonsko sedenje pred računalnikom v spletni kavarni. Moški, čigar starost so ocenili na okoli 30 let, se je nenadoma zgrudil pred računalnikom, reševalcem pa ga ni uspelo oživiti. V lokalni bolnišnici so povedali, da bi bil usoden dogodek lahko povezan s težavami s srcem.

Sicer kitajsko vlado že dolgo skrbi naraščanje odvisnosti od svetovnega spleta, zato je že izdala vrsto previdnostnih ukrepov. Tako morajo ponudniki računalniških igric prek spleta igralcem, ki predolgo ostanejo za računalnikom, zaustaviti igro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.