Ubiti hočejo Lindsay Lohan in Charlieja Sheena

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
V novem nadaljevanju komedije Scary Movie – film, da te kap 5 nameravajo ustvarjalci ubiti težavna zvezdnika Lindsay Lohan in Charlieja Sheena.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta v filmih Scary Movie – film, da te kap med drugim umrla že Pamela Anderson in Shaquille O'Neal, bo podobna usoda v novem nadaljevanju doletela Charlieja Sheena in Lindsay Lohan, poroča ameriški spletni portal Hollywood Reporter.

Scenarist David Zucker, ki se je podpisal tudi pod številko 3 in 4, še ne želi izdati, kako bo pokončal Lindsay in Charlieja, je pa znano, da naj bi oba umrla že v začetnem prizoru. Snemanje nadaljevanja številka 5 se bo začelo septembra, v kinodvorane pa naj bi prispel aprila 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.