Uboga Miley Cyrus res nima sreče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi z novim fantom ni trajalo več kot nekaj mesecev …
Oglej si celoten članek

Njen zakon z igralcem Liamom Hemsworthom je trajal le eno leto, nato je za kratek čas padla v objem dekletu, nazadnje pa uživala v zvezi z Codyjem Simpsonom, a se je za Miley Cyrus po desetih mesecih očitno končala tudi ta romanca, kot poroča ameriški spletni portal E! News. 27-letna Miley in njen štiri leta mlajši avstralski izbranec naj bi bila ločena že nekaj tednov.

Le kaj se je zalomilo, ko pa je zvezdnica še pred nekaj meseci na vsa usta hvalila novega ljubimca in s to izjavo "primazala klofuto": "Vedno sem mislila, da moram biti homoseksualka, saj sem mislila, da so vsi fantje zlo. Vendar to ni res. Še so dobri ljudje tam zunaj, ki imajo 'tiče'. Sicer sem spoznala le enega, tega, ki je sedaj v videu.“ Še julija pa je vir blizu para zaupal, da se Miley ob izbrancu počuti resnično varno, saj jo ves čas "nosi po rokah". 

Foto: Profimedia Miley Cyrus

 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga! joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.