Ubogi oboževalci: Tako z obiskom Buraka Özçivita služijo centri

Premeteno …
Oglej si celoten članek

V Sloveniji se danes in jutri mudi turški zvezdnik Burak Özçivit, znan iz serije Moja boš. Njegovi oboževalci ga bodo lahko v živo videli v mariborskem Europarku, celjskem Citycentru in ljubljanskem Cityparku.  

Slaba novica je, da je treba za njegovo pozornost – avtogram in fotografijo z njim – plačati, pa še to ni garancija, da boste deležni lepotčeve pozornosti.

Europark je prišel na premeteno idejo. Organizirali so nagradno igro. Tisti, ki si od Buraka želijo avtogram, morajo kupiti bon Desetak v vrednosti 100 evrov, tisti, ki bi radi fotografijo z njim, bon v vrednosti 150 evrov, tisti, ki želijo oboje, pa morajo zapraviti 250 evrov. Nato sledi žreb – Burak bo podpisal le 60 avtogramov in posnel le 30 fotografij.

"Namen nagradne igre je spodbujanje obiska nakupovalnega  središča  EUROPARK  v  Mariboru, povečanje  prepoznavnosti  blagovne  znamke  organizatorja ter  pospeševanje prodaje darilnih bonov Desetak,“ so napisali v pravilih nagradne igre.

Enak sistem so zagnali tudi v Citycentru Celje in Cityparku Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 09:25 30. Maj 2018.

    Ko imajo osli denar,imajo kramarji sejem!!!

  • 08:41 30. Maj 2018.

    Ker nimam črednega nagona me ni zraven.

  • 16:49 29. Maj 2018.

    A niso ovce zato, da se jih striže in molze?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.