Udeleženko našega šova enajstkrat zabodel sosed

Foto: Voyo/Printscreen
Foto: Voyo/Printscreen
Tragična življenska zgodba, ki je gledalcem orosila oči.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Ana Praznik je v prvi oddaji nove sezone Delovne akcije osrečila upokojenko Roziko Polajžar, ki ji življenje ni prizanašalo. Delati je začela že pri rosnih petnajstih, sina je celo življenje vzgajala sama, pestile so jo številne bolezni, leta 2009 pa jo je kruto napadel sosed in jo enajstkrat zabodel z nožem. Njenega napadalca je leta 2011 zaradi zdravstvenega stanja pomilostil takratni predsednik RS Danilo Türk.

"Potem pa še to, da me je po nedolžnem skoraj ubil človek. Ne vem zakaj, ne vem," je v solzah povedala v kamero. Po napadu je štirinajst dni preživela v komi, istočasno pa se je za rakom dojke zdravila sinova žena. ozika se je takrat izvlekla, njen sin in takrat devetletni vnuk pa sta ostala brez žene in mame. 

S sinom sta zaradi vseh tragedij še toliko bolj povezana in si stojita ob strani, v oddajo jo je prijavil prav on.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:43 14. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.