Uf, takole se je Shakira spravila nad Piquejevo novo partnerko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gerard Pique se je že odzval.
Oglej si celoten članek

Pevka Shakira je v svet poslala novo pesem, ki ne bo zbodla le njenega bivšega partnerja in očeta njenih dveh sinov, s katerim je bila 11 let v zvezi, Gerarda Piqueja, ampak tudi njegovo novo spremljevalko Claro Marti.

Shakira je že v pesmi Monotonia govorila o tem, da se je morala zveza končati, v skladbi Music Session #53 pa je razkrila, zakaj. Pevka takoj na začetku zapoje, da se je njen partner, ko ga je najbolj potrebovala, pokazal v najslabši luči. "Ferrarija si zamenjal za twingo, rolex za casio," pa pravi o svoji naslednici. 

To pa še ni vse. V pesmi se je dotaknila tudi sodnega procesa zaradi utaje davkov. "Taščo si mi pustil za sosedo. Pred vrati pa medije in dolg pri finančnem uradu. Mislil si, da me boš ranil, a sem se vrnila močnejša. Ženske ne jočejo več, ženske se maščujejo."

Na njeno novo pesem, v kateri zvezdnica tudi prepeva, da si je Gerard našel drugo, ker je bila zanj "prevelika", se je Pique na Twitterju odzval z emotikoni cirkusa. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.