Uf, vroče! To je igralka z 20 let mlajšim počela v javnosti!

Foto: Profimedia
Kate Beckinsale in njen 20 let mlajši ljubimec zveze ne skrivata več.
Oglej si celoten članek

Igralki Kate Beckinsale je bilo prvič, ko so jo ujeli z dvajset let mlajšim komikom, Petom Davidsonom, pred paparaci vidno neprijetno, a teh časov je več kot očitno konec.

Magazin Igralki ni bilo všeč, da so jo ujeli z novim ljubimcem

45-letnica je bila s svojim ljubimcem na hokejski tekmi, kjer nista skrivala, kako vroča je njuna ljubezen. Pred vsemi sta se brez zadržkov poljubljala in prav nič ju ni motilo, da sta obkrožena s kamerami.

Par se je spoznal na zabavi po podelitvi zlatih globusov. Zvezdnica, ki je bila do leta 2015 poročena z režiserjem Lenom Wisemanom, je pred nekaj dnevi v intervjuju razkrila, kaj jo na moških najbolj privlači. "Duhovitost, to mi je všeč,“ je izjavila. Pete, ki je bil nekaj časa v zvezi z Ariano Grande, duhovit zagotovo je ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.